Tapahtumat

TE-live

TE-live on valtakunnallinen TE-palveluiden tuote, jossa teemme studioilta suoria verkkolähetyksiä. Ensisijainen tarkoitus on saattaa avoin työpaikka ja työnhakija yhteen. Pääpaino on näin ollen rekrytointilähetyksillä, mutta tuotamme myös muita työmarkkinoihin liittyviä lähetyksiä koulutuksista, TE-toimiston palveluista sekä erilaisista ajankohtaisista aiheista.

TE-live tarjoaa nykyaikaisen kanavan ja tavan tavoittaa potentiaalisia henkilöitä, tarvittaessa ympäri Suomen tai vaikka ulkomailta. Jokaisesta lähetyksestä jää kanavalle myös tallenne, joten lähetys tavoittaa kuulijoita kellonajoista riippumatta.

TE-livestä voit lukea enemmän TE-liven valtakunnallisilta nettisivuilta oheisen linkin kautta
TE-live – tietoa meistä (te-live.fi)

Varsinais-Suomen TE-toimiston tuottamiin lähetyksiin tutustut kätevimmin oheisesta linkistä
TE-palvelut Varsinais-Suomi-kanavalla (youtube.com)

TAVATA, virtuaali- ja hybriditapahtumat

Muuttuva maailma ja muuttuvat tilanteet ovat asettaneet uusia vaatimuksia rekrytointi- ja koulutusmessujen järjestämiseen. Tämän vuoden aikana TE-palvelut ovat siirtäneet tapahtumat virtuaaliselle Tavata-alustalle. Alustalla pystymme järjestämään niin yksittäisen yrityksen rekrytointitapahtuman kuin monialaisen kymmenien työnantajien rekrytointimessut. Tapahtumaan osallistujat voivat olla ihan naapurista, toiselta puolelta Suomea tai valtamerten takana.

Jatkossa Tavata -alustalla on myös mahdollista järjestää hybriditapahtumia, jossa yhdistetään perinteisiä fyysisiä tapahtumia virtuaalitapahtumiin. Tämä mahdollistaa sen, että osallistujat eri puolilta Suomea pääsevät osallistumaan tapahtumaan.

Tapahtumat ovat työ- ja koulutuspaikan hakijoille tietoturvallisia. Tapahtumassa hakija näkee vain omat  sekä näytteilleasettajien tiedot, ei muiden hakijoiden.

Voit tutustua Tavataan ja sen mahdollisuuksiin esimerkiksi katsomalle TE-live -lähetyksen Tavataan rekryissä! Oheisesta linkistä pääset suoraan lähetyksen tallenteeseen
Tavataan rekryissä! (www.youtube.com)

Molemmat palvelut ovat käyttäjille täysin maksuttomia.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin!

taru.rautavirta@te-toimisto.fi
eija.erlamo@te-toimisto.fi
tiedotus.varsinais-suomi@te-toimisto.fi