Aloittavan yrittäjän neuvonta

Akateeminen yrittäjäkoulu
Tietomateriaaleja ja puheenvuoroja akateemisesta yrittäjyydestä. Tarkempi tutustuminen vaatii rekisteröitymisen. Palvelun takana on Yos!, Yrittäjyyden Osaamiskeskuksen Tuki ry.

Ketju.fi
Ketju.fi on kohtaamispaikka internetissä yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille ja uusia yrittäjiä hakeville ketjuille.

Nuori yrittäjyys
Nuori yrittäjyys ry tukee yrittäjyyskasvatusta ja tarjoaa 7–25-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia.

Pellervo – Osuuskunnan perustajan opas
Kattavasti tietoa osuuskunnan perustamisesta

Perustayritys.fi
Perustayritys.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla syntyvät netin kautta yhdellä istumalla yrityksen perustamisessa tarvittavat dokumentit, pankkiyhteydet ja vakuutukset vaivatta ja kerralla oikein.

Potkuri – Turun seudun yrityspalvelupiste
Maksuttomia palveluja sekä aloittavalle yrittäjälle että jo toimivalle yritykselle. Muun muassa henkilökohtainen neuvonta ja konsultointi ja ohjaus TE-toimiston palveluihin.

Suomen Yrittäjät
Yrittäjien valtakunnallinen keskusjärjestö, pyrkii parantamaan yritysten ja yrittäjien toiminnan edellytyksiä. Sivuilta löytyy valtavasti hyödyllistä tietoa niin aloittelevalle kuin pitempään toimineelle yrittäjälle.

Turun yrittäjyyspolku
Yrittäjyyspolku ankkuroi yrittäjyyskasvatuksen Turun oppilaitoksiin ja kasvattaa nuoria omaksumaan yritteliään elämänmallin. Kohderyhmänä ovat 7 – 21 -vuotiaat lapset ja nuoret.

Yrittäjän ansiopäiväraha ja yrittäjien työttömyyskassat
Tietoa yrittäjän ansiopäivärahasta

Suomi.fi – Yritykselle
Julkisten yrityspalveluorganisaatioiden palvelut löytyvät kattavasti tästä. Portaali tarjoaa runsaasti tietoa yritystoiminnan eri tilanteisiin ja se on kanava sähköiseen viranomaisasiointiin.

Yrityssalo
Yrityssalo Oy:llä on operatiivinen vastuu Salon seudun elinkeinoelämän kehittämisestä, yritysneuvonnasta sekä yritysten kehittämis- ja kasvupalveluista. Yrityssalo koordinoi seudun yrityselämän yhteismarkkinointia.