Työnhakijat esittäytyvät

About.me
Esittele kokemustasi ja osaamistasi omalla about.me-sivulla. Voit linkittää sivun esimerkiksi työnantajalle lähettämääsi sähköpostiin tai lähettää sen eteenpäin vaikka Facebookin tai Twitterin kautta.

Arsnet Gallery
Musiikin, kirjallisuuden ja kuvataiteen osaajia

Behance
Luovien alojen (mm. valokuvaus, graafinen suunnittelu, kuvitus, muoti) online-portfolioalusta ja työpaikkasivusto. Rekisteröityä voi halutessaan muiden sosiaalisten medioiden tunnuksilla.

Care.com
Kotitalous- ja hoitopalveluiden portaali. Työtarjouksia ja työnhakuilmoituksia hoitoalalta (lapset, vanhukset, lemmikit), yksityisopetuksesta ja kodin ja puutarhan hoidosta. Vaatii rekisteröitymisen.

Dooxe
Sivusto remontin tekijöiden ja tekijää tarvitsevien yhteensaattamiseksi. Valmistuneista töistä voi teettäjä antaa arvioinnin. Palvelu on ilmainen.

Hevostalli.net
Hevosalan työpaikkoja muiden markkinailmoitusten lisäksi. Alan työnhakijat voivat myös jättää sivulle oman työnhakuilmoituksensa. Työpaikka- tai työnhakuilmoituksen jättäminen vaatii kirjautumisen.

Keikkatori
Turun seudulla työtarjouksia ja tarjouspyyntöjä, joiden avulla yrittäjänä työskentelevät voivat saada toimeksiantoja kotitalouksilta esim. hoiva-alan töihin ja korjaus-, kunnossapito- tai kodinhoitotehtäviin.

LinkedIn
Verkkoyhteisöpalvelu ja verkostoitumisväline. Käytetään myös rekrytoinnissa. Käyttäjät voivat esimerkiksi esitellä itsensä profiiliensa avulla, saada suosituksia entisiltä esimiehiltä ja työkavereilta sekä suositella muita.

Mamwork
Mamwork etsii hoitovapaalla olevia eri alojen asiantuntijoita yrityksien lyhytkestoisiin projekteihin.

Muusikoiden.net – Wanted
Bändi- ja soittajahakupalsta, harrastelijasta ammattilaiseen, myös soitonopettajat. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen.

New Au Pair
Au pair -työtä etsivien ja au pair -palveluja tarvitsevien kohtaus- ja infopaikka.

Palkkaaminut.fi
Töiden ja ihmisten kohtaamispaikka. Ilmainen paikkailmoittelu ja hakijaprofiilin luonti.

Pingstate
Pingstate on visuaalisen alan verkkoyhteisö. Se tarjoaa alan ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille foorumin jakaa tietotaitoaan sekä keskustella alaan liittyvistä aiheista.

TE-palvelut – CV-netti
Muutkin kuin TE-toimistoon rekisteröityneet työnhakijat voivat saada esittelynsä näkyviin, myös anonyymisti. CV-netti-palvelun tavoitteena on auttaa työnantajia löytämään sopivia työnhakijoita ja työnhakijoita löytämään töitä.

Työmarkkinatori
Uutta digitaalista palvelualustaa rakennetaan kovaa vauhtia. Se tulee yhdistämään julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat yhteiselle alustalle. Kokonaisuus on valmis 2020 mutta luo profiili jo nyt!

Työtä kaikille
Esittävien taiteiden ammattilaisten ja työnantajien palvelu

Vizualize.me
CV:n visualisointiväline. Näyttävät grafiikat parilla klikkauksella.