Työllisyyshankkeet

JOK-hanke (ESR 2018-2021)
Voit osallistua hankkeeseen, jos olet työssäkäyvä, osa-aikatyössä tai kokoaikatyössä ja asut Varsinais-Suomessa. Työsi voi olla määräaikainen tai pysyvä. Hankkeessa autetaan niiden haasteiden kanssa, mitä sinulla on. Esimerkiksi suomen kiel

Kaarinan Pajamestarit
Pajamestarit on nuoria ja aikuisia työelämään, opintoihin ja arjen hallintaan valmentava työpaja. Paja sijaitsee Kaarinassa ja on palvellut koko Turun seutukuntaa jo vuodesta 1993.

Tulevaisuuden osaajia tekemässä – opas kesätyökampanjan toteuttamiseen
Oppaaseen on kerätty Turun ammattikorkeakoulun ja Turun kaupungin toteuttaman Kesäduunipolku 2030 -hankkeen järjestämässä Kesäduunaa-kampanjassa kehitettyjä ja hyviksi koettuja toimintatapoja, joiden avulla kuka tahansa nuorten työllistymisestä kiinnostunut voi toteuttaa vastaavan kesätyökampanjan missä ja milloin vain.

Laitilan Nuorisoverstas ry
Nuorisoverstaalla toimii kolme erilaista työelämälähtöistä työpajaa joissa voi kartuttaa kokemustasta. Puupaja, kädentaitopaja ja Atk-paja.

Liedon kunta, Työllistämispalvelut Kisälli
Työllistämispalvelut Kisälli tarjoaa monenlaista tukea lietolaisille työnhakijoille.

Loimaa, Loimaan Seudun työkeskuksen tuki ry
Loimaan Seudun työkeskuksen tuki ry. on yhdistys, joka järjestää työpajoillaan työttömille töitä, valmennusta ja tukea henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

Naantalin kaupunki/työpajat
Työpaja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ohjattuun ja tuettuun työntekoon sekä räätälöityyn polkuun koulutukseen, sen loppuun suorittamiseen yhteistyössä koulutuksenjärjestäjän kanssa tai avoimille työmarkkinoille työllistymiseen.

Nuorten TyöTuki ry
TE-toimiston asiakkalle, joiden työttömyys pitkittynyt. Mahdollisuus työskennellä puutyö- ja pintakäsittelypajalla, naisten kädentaitopajalla sekä yrityspuolella.

Punainen Risti, Kontti
Kontin työntekijät saavat työkokemusta usealta eri toimialalta, esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Konttiin palkataan työntekijöitä ympäri vuoden. Meille voi hakea henkilö, jonka palkkaamiseen voidaan käyttää palkkatukea.

Tukenasi
Nuoria tuetaan vapaaehtoisten avulla itsenäistymisessä, työllistymisessä ja tulevaisuuden suunnittelussa. Myös seniortoimintaa. Turun Kaupunkilähetys.

Turun Ohjaamo
Ohjaamossa sinua palvelevat; NuortenTurku, KOHO-toiminta, TE-toimisto, Ohjaamon hanketyöntekijät, nuorten seksuaaliterapeutti ajanvarauksella.

Turun seudun TST ry
Turun Seudun TST ry. Sosiaali- ja terveysalan yhdistys: Työtä, Sosiaalisuutta ja Terveyttä jo vuodesta 1992.

VALO-valmennus
Valo-valmennus on ratkaisu heille, jotka haluavat parantaa työelämävalmiuksiaan ja suorittaa tekemällä oppien ammatillisen koulutuksen tutkinnon osia. Valmennuksessa oppiminen tapahtuu aidoissa työkohteissa, oikeita töitä tekemällä ja valmentaja

Vamos Turku
Turussa Vamoksen palvelut on tarkoitettu pääasiassa 16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella tai opinnot ovat vaarassa keskeytyä.

Verve
Työuran käännekohdissa, niin vakuutusyhtiöiden ja työeläkelaitosten asiakkaille kuin Kelan kuntoutusasiakkaille.