Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut

Aalto Henkilöstöpalvelut
Henkilöstövuokrausta ja muita rekrytointipalveluita, toimialat: rakentaminen, logistiikka, teollisuus, talotekniikka, palvelualat. Toimintaa pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja enenevässä määrin Turun seudulla.

Aarresaari – akateemiset rekrytointipalvelut
Yliopistoissa ja tiede- ja taidekorkeakouluissa toimivien ura- ja rekrytointipalveluiden verkosto. Työnantaja voi ilmoittaa työ-, harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikan. Paikkatiedotus hoituu nykyään kunkin ura- ja rekrytointipalvelun kautta.

Academic Work
Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita. Espoolainen yritys, työpaikkoja usein tarjolla myös Varsinais-Suomessa.

Adecco Finland
Laajan kansainvälisen Adecco-konsernin osa. Rekrytoi ja vuokraa osaajia mm. toimiston, taloushallinnon, asiakaspalvelun, hotelli- ja ravintola-alan, kaupan, rakentamisen, metallialan, logistiikan tehtäviin.

Alleron
Turun talousalueella toimiva henkilöstöpalvelualan yritys, joka vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille.

Aputeam Henkilöstöpalvelut
Aputeam on henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointipalveluihin erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet Turussa ja Espoossa. Toimialat: teollisuus, rakennus, logistiikka ja palvelu.

Arena Henkilöstöpalvelut
Osa- tai kokoaikaista vuokratyötä

Avertas Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomen talousalueella kaikki henkilöstöön liittyvät palveluratkaisut sisälten rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen sekä ulkoistamispalvelut.

Barona
Baronan palveluita ovat henkilöstövuokraus, rekrytointi ja ulkoistusratkaisut. Toimialat ovat hoiva, IT, logistiikka, rakennus, teollisuus ja toimisto. Voit hakea töitä myös tekemällä videoCV:n.

Bolt.Works
Toimii useilla paikkakunnilla, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kiinteistöhuolto. Työntekijät ja tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan, oma mobiilisovellus.

Bremo
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, ennen nimellä Aravati.

Carrot
Eri alojen työpaikkoja ympäri Suomea. Henkilöstövuokraus, rekrytointi, headhunting, koulutuskokonaisuudet.

Citywork
Useilla paikkakunnilla toimiva palvelu- ja tuotantohenkilöstön, myyntihenkilöstön, työnjohdon ja toimistohenkilöstön vuokrausta ja muita henkilöstöpalveluja tarjoava yritys.

CL-yhtiöpalvelu
Useilla paikkakunnilla toimiva henkilöstövuokrausyritys. Toimialoja mm. rakennus-, saneeraus-, kuljetus-, teollisuus-, varasto- sekä toimistoalat.

Click Henkilöstöpalvelut
Henkilöstövuokraus ja rekrytointi eri aloilla, toimii Tampereella ja Turussa.

Compass
Johto-, päällikkö- ja asiantuntijatason rekrytointia eri Pohjoismaihin (myös Suomeen) ja Iso-Britanniaan.

Eezy
Eezy-konserni on alan suurimpia tekijöitä Suomessa kun mm. VMP, Smile, Enjoy, Personnel ja Extraajat yhdistyivät. Eezyn palveluita ovat henkilöstöpalvelut, rekrytointipalvelut, organisaatioiden kehittäminen sekä kevytyrittäjäpalvelut.

Eilakaisla
Toimistoala, taloushallinto, asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, tietotekniikka. Franchising-pohjalta toimiva valtakunnallinen ketju, tekee henkilöstövuokrauksen lisäksi mm. rekrytointia, konsultointia ja ulkoistamista.

Empore
Myynti- ja asiakaspalvelutyöhön erikoistunut rekrytointipalvelu.

EnersensePäästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja joka tarjoaa myös henkilöstöpalveluja teollisuuteen ja rakentamiseen. Osti Värväämön liiketoiminnan 2018.

Enjoy
Hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Paikkoja eri puolilla Suomea. Osa Eezy-konsernia.

Esperi Lääkäripalvelut
Lääkäreiden ja sairaanhoitajien henkilöstövuokrausta

Experis
Experiksen sivuilta löydät johto- ja asiantuntijatason ammattilaisten töitä IT:n, tekniikan ja insinöörialan, taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän sekä henkilöstöhallinnon aloilta. Osa ManpowerGroupia.

Extraajat
Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on päivittäistavarakaupan alalle erikoistunut työvoimaa välittävä yritys. Osa Eezy-konsernia.

Farenta
Farenta Oy on keskittynyt farmaseuttisen henkilöstön vuokraukseen, rekrytointiin, koulutukseen ja erilaisiin markkinointitehtäviin.

FEX Suorahakuyritykset ry
Suorahakuyritysten toimialayhdistys. Lähinnä pääkaupunkiseudun yrityksiä, osalla toimipiste myös Turussa.

Go On Yhtiöt
Go On Yhtiöt on henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointi- ja koulutuspalveluihin erikoistunut yritys, joka toimii useilla paikkakunnilla ja toimialoilla Suomessa ja ulkomailla.

GroupPro
Rakennusalan ja metalliteollisuuden ammattilaisille, Turku ja Salo.

Henkilöstöliiga
Turkulainen henkilöstön vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimialat: teollisuus, logistiikka, toimistotyö, rakentaminen.

Henkilöstöpalvelu Vähäketo
Henkilöstöpalvelut Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla, rakennusala ja muu ns. raskas sektori.

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL
HPL on EK:n alainen henkilöstöä vuokraavien sekä muita henkilöstöpalveluita tarjoavien yritysten työnantaja- ja toimialaliitto. Täältä löydät yleistietoa alan toimintaperiaatteista ja linkit jäsenyritysten sivuille.

Henkilöstövuokraus Rent-X
Vuokraa metalli-, konepaja- ja telakkateollisuuden, matkailu- ja ravintola-alan, ICT-alan, rakennusalan, kaupan alan sekä siivousalan työntekijöitä.

HoivaNet
Hoivanet vuokraa lastenhoitajia ja avustajia kotitalouksille, yrityksille ja kunnille.

HR-yhtiöt
Henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen. Mm. rakennus, teollisuus, kiinteistöhuolto ja palveluala.

HRS Advisors
Henkilöarviointi, julkinen haku, suorahaku / Head Hunting, johtoryhmätyön kehittäminen, Business Coaching, ryhmäcoaching, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen, Talent- ohjelmat, Outplacement. Toimipaikat Espoossa, Turussa ja Tampereella.

Innolink Staff
Eri alojen työtehtäviä

Intersearch
Kansainvälinen suorahakuun erikoistunut johdon ja asiantuntijoiden rekrytointiorganisaatio. Suomen konttorit Helsingissä ja Turussa.

IntoJob
Rekrytointipalvelu Piispanristillä.

JFP Executive Search
Palveluihin kuuluu esimerkiksi johdon suorahakua.

JobGo
Suorahakupalvelu

Jobio
Eri alojen ammattilaisia

JoBiTeam
Henkilöstövuokraus ja muut henkilöstöpalvelut. Toimialat: rakennusala, metalli- ja telakka-alat, varasto- ja kuljetusalat, teollisuus- ja tuotantoalat, palvelu- ja kaupalliset alat, toimistoala.

Joblink
Henkilöstövuokraus, ulkoistamispalvelut, suorarekrytoinnit. Päätoimialat kauppa, rakennus, logistiikka ja asiakaspalvelu.

Kaiku HR
Kaiku HR on henkilöstönvuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Rauma, Pori, Turku, Tampere, Uusimaa.

Kairest
Etupäässä hotelli- ja ravintola-alan henkilöstövuokrausta koko maassa.

Korkeakouluosaajat.fi
Korkeakouluosaajat.fi auttaa työnantajaa opiskelijoiden rekrytoimisessa tarjoamalla käytännönläheistä tietoa korkeakoulujen palveluista ja opiskelijoiden osaamisesta.

Kuntarekry
Kuntien ja kaupunkien lisäksi työntekijöitä kuntarekry.fi sivuston kautta etsivät kuntayhtymät, kunnalliset liikelaitokset ja säätiöt sekä kunnalliset yhtiöt.

Kymppi Service
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstövuokrausyritys, jonka pääpaikka Laitilassa.

Lakimiesrekrytointi
Lakimiesrekrytointi on Suomen Lakimiesliiton työnvälityspalvelu.

LEAD Henkilöstöratkaisut
Rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut

Legioona
Legioona on turkulainen henkilöstöpalveluyritys, jonka erikoisalaa on opiskelijoiden ja nuorten ammattilaisten työllistäminen, varsinkin IT, rakennus, logistiikka, toimisto, asiakaspalvelu- ja taloushallinnon sektoreille.

Lokki Henkilöstöpalvelut
Työtehtäviä esimerkiksi seuraavilta aloilta: rakennus- ja talotekniikka, kiinteistö ja logistiikka ja toimisto ja palvelu

Manpower
Aloja mm. toimisto- ja asiakaspalvelut, myynti, markkinointi ja viestintä, taloushallinto ja rahoitus, IT ja johto- ja esimiestehtävät. Kansainvälinen yritys, palvelut kattavat mm. rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja henkilöstökonsultoinnin.

Me2we
Yrityksille, korkeakouluille ja talenteille.

Medikumppani
Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys, aiemmalta nimeltään Mediradix. Toimipaikka Turussa.

Mercuri Urval
Kansainvälinen, pitkään Suomessakin toiminut rekrytointi- ja konsultointiyritys. Avoimet työpaikat ja niiden vahtipalvelu, etupäässä asiantuntija- ja johtotason paikkoja. Erityyppisiä palveluja organisaatioiden ja yritystoiminnan kehittämiseen.

MindFit Consulting
MindFit hoitaa rekrytoinnin, työnvälityksen ja työnvuokrauksen sekä tarjoaa organisaatioille apua muutos- ja kehitystilanteisiin.

MM-Rekrytointi
Henkilöarviointi ja rekrytointipalvelu

Monster
Kansainvälinen verkkorekrytointiyritys; laaja cv-tietokanta. Erityisesti kaupan, talous- ja henkilöstöhallinnon ja tekniikan työpaikkoja.

MPS
Kansainvälinen, laaja valikoima Human Resources -palveluja. Toimipisteet: Helsinki, Oulu, Tampere, Turku ja Vaasa. Avoimet työpaikat ja niiden haku sähköisesti. Avoimen hakemuksen voi jättää suorahakutoimeksiantojen varalta.

Nordic Progress
Kuuluu kansainväliseen EMA Partners International -ketjuun. Mm. lääkemarkkinoinnin, ICT:n, kaupan, teollisuuden, logistiikan sekä viestinnän osaajien rekrytointi, sekä ilmoitus- että suorahaulla.

Opteam
Henkilöstöpalvelujen franchising-ketju. Työpaikkoja usealta toimialalta. Tekee myös kansainvälistä rekrytointia.

Personalhuset Staffing Group
Suuri pohjoismainen henkilöstöpalveluyritys, Suomessa seitsemän toimipistettä. Monien toimialojen henkilöstövuokrausta sekä muita HR-palveluja.

Pestivoima
Vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön Turun talousalueella.

PIB Personnel
Henkilöstön valintoihin, soveltuvuuden arviointiin ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut suomalaisessa omistuksessa oleva konsulttiyritys.

Psycon
Psycon on henkilöstöresurssien, johtamisen ja organisaatioiden toiminnan kehittämisen konsulttitalo.

Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut
Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut toimii yliopisto-opiskelijan ja työnantajan välimaastossa, molempia palvellen. Haluamme tukea opiskelijaa urapolun ensimmäisissä askelissa ja helpottaa työelämään sijoittumista.

RekryDiili
Henkilöstövuokrausta ja muita rekrytointipalveluita useammalla alueella Suomessa, eri toimialoilla.

Rekrytointi.com
Ura- ja rekrytointiportaali, osa kansainvälistä The Networkia. Työpaikkoja, koulutuksia, uravinkkejä, osaajapankki. Kesätyöpaikat. Entinen Uranus.

RM Rekrytointiteam
Turkulainen henkilöstö- ja rekrytointiyritys

Romana Management
Suorahaku, ilmoitushaku, soveltuvuusarviointi, uudelleensijoittumisohjaus, koulutus, organisaatiokehitys. Turku ja Helsinki.

RTJ-Siivous / RTJ Työvoimaa
Rakennusalan työvoimanvuokrausta

RTK-Henkilöstöpalvelu
Valtakunnallinen yritys, joka rekrytoi useille aloille

S & S Consulting
Rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan palveluja: suorahaku, julkinen haku, soveltuvuusarviointi, management audit. Kansainvälisen IRC-verkoston jäsen, toimipaikka Helsingissä.

Safrent
Eri alojen henkilöstövuokrausta Turussa ja pääkaupunkiseudulla.

SAM Headhunting Suomi
Erikoistunut suorahakuihin, rekrytointeihin, johdon ja esimiesten valmennuksiin ja muutosvalmennuksiin

Sarastia Rekry
Sijaisvälitystä ja rekrytointia, mm. Turun kaupungin vanhuspalveluiden keikkatyöt kulkevat tätä kautta.

Selekta
Työvoiman vuokraus ja rekrytointi erityisesti rakennus-, teknologiateollisuus-, logistiikka-, toimisto- ja palvelualoille.

Sihti
Toimipaikat kahdeksalla eri paikkakunnalla. Päätoimialat IT, rakentaminen, talous, teollisuus ja kaivos. Henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku + tukipalvelut.

Silta
Ulkoistettujen HR-palvelujen tuottaja. Muun muassa palkkapalvelu, työsuhdepalvelu ja asiantuntijavuokraus.

Smile Henkilöstöpalvelut
Valtakunnallinen henkilöstöpalvelu, toimii monilla toimialoilla. Osa Eezy-konsernia.

SOL Henkilöstöpalvelut
SOL-konsernin tytäryhtiö. Henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku ja muut räätälöidyt henkilöstötoimialan palvelut koko Suomessa.

Staffpoint
Suomen suurin henkilöstövuokrausyhtiö. Staffpoint palvelee mm. kauppa-, rakennus-, teollisuus-, toimisto-, it- sekä logistiikkatoimialoilla koko valtakunnan alueella. Pitkällinen kokemus etenkin palvelupuolella, kuten hotelli- ja ravintola-alalla.

STATUS-palvelu
STAL:n palvelu suunhoitoalan ammattilaisille ja työnantajille

StudentWork
StudentWork tarjoaa työmahdollisuuksia korkeakoulu- ja AMK-opiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja vuokratyövoimaa työnantajille. Toimii myös Ruotsissa ja Norjassa.

Suomen Henkilöstöpooli
Turkulainen yritys. Työvoiman vuokraus, rekrytointi, suorahaku, SHL-Soveltuvuusarviointi.

Suomen Henkilöstötalo
Muun muassa rekrytointi- ja HR-palveluja

Suorahakuyritykset Suomessa
Sivulle on koottu taulukko suorahakuyrityksistä Suomessa.

TalentorJ
ohdon ja asiantuntijoiden suorahakua, henkilöarviointia, ilmoitushakua.

Taplow Group
Suorahaku- ja henkilöarviointipalvelut

Täsmäosaajat
Turun Aikuiskoulutussäätiön omistama yritys. Henkilöstövuokraus, rekry- ja täsmäkoulutukset, rekrytointi, erilaiset koulutuspaketit.

TE-palvelut – Työnantajan palvelut

TEKrekry
Tekniikan Akateemisten Liitto TEKin LinkedIn-ryhmä, jossa työpaikkailmoituksia

TEMP-TEAM
Osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia. Työvoiman vuokraus ja rekrytointi eri toimialoille.

Toimialapalvelu Ritva Suominen
Työvoiman vuokrausta eri toimialoille, esim. taloushallinto ja toimistotyöt sekä pakkaus, varastotyöt, kokoonpano. Vuokrauksen lisäksi rekrytointipalvelua. Alueena Turku, Salo ja pääkaupunkiseutu.

Transval
Työpaikkoja sisälogistiikan ja tuotannon prosessien parissa

Työkuutio
Henkilöstövuokraus ja rekrytointi; teollisuus, kauppa, logistiikka, taloushallinto…

Työtä kaikille
Esittävien taiteiden ammattilaisten ja työnantajien palvelu

Työvoimatukku
Työtä pääasiassa logistiikan, tuotannon ja teollisuuden aloilla

UKKO Work
Osa SLP Groupia (mm. kevytyrittäjäpalvelu UKKO.fi). Työvoiman vuokraus ja suorarekrytointi Turku – Helsinki – Tampere -akselilla.

VARA-APU
Erikoistunut pelkästään päivittäistavarakaupan työvoiman vuokraukseen.

Varsinais-Suomen Apuvoima
Vuokraa ja rekrytoi työvoimaa eritasoisiin tehtäviin teollisuuteen, rakennuksille, logistiikka-alalle, toimistotehtäviin ja palvelualoille.

VMP Group
Suomen suurimpiin kuuluva henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa työntekijöille monilta eri aloilta työ- ja uramahdollisuuksia osa-aikatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Osa Eezy-konsernia.

VPS Henkilöstöpalvelu
Henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut, eri toimialoja valtakunnallisesti palveleva ketju, jolla myös ulkomaan toimipisteitä.

Weldforce
Weldforce on henkilöstöpalveluyritys, joka etsii ammattitaitoista vuokratyövoimaa metalli-, telakka-, rakennus- ja konepajateollisuuden, sekä muiden alojen käyttöön eripuolille Suomea ja Eurooppaa.

Wippii Work
Työvoiman vuokraus, rekrytointi, headhunting ja ulkoistus. Toimii monilla eri toimialoilla, työpaikat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

WorkPower Henkilöstöpalvelut
Töitä eri teollisuuden aloilta, rakennusalalta, palvelualoilta ja logistiikassa.