Tietoyhteiskunta

Digitoday.fi
”Kaikki digitaalitaloudesta” Mielenkiintoinen IT- ja mediabisneksen uutis- ja tietokantapalvelu.

Mooc.fi
Kaikille avoimia verkkokursseja (massive open online courses) lähinnä ohjelmoinnista

Otakantaa.fi
Kansalaisten, järjestöjen ja viranomaisten keskinäistä vuoropuhelua ja osallistumista tehostava verkkopalvelu

Suomi.fi – Tie julkisiin palveluihin
Portaali on yhden luukun asiointipiste julkishallintoon. Suomi.fi:stä löydät yhdestä osoitteesta kuntien ja keskeisten valtionhallinnon organisaatioiden sekä myös monien järjestöjen palveluita kansalaisille!

TIEKE
TIEKE, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry, palvelee suomalaisen tietoyhteiskunnan kehittämisessä. TIEKEn sivuilta löydät mm. tietoa tietokoneen ajokortista (@-, A-, ja AB-kortti) sekä korttien suorituspaikat ja materiaalia itsenäiseen opiskeluun

Tietoturvaohjeet
Viestintäviraston tietoturvaohjeet

Tilastokoulu
Tilastokeskuksen Tilastokoulussa saat hyödyllistä perustietoa tilastoista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Opit myös ymmärtämään ja tulkitsemaan tilastoja sekä tuntemaan tilastollisia peruskäsitteitä.

Työmarkkinatori
Uutta digitaalista palvelualustaa rakennetaan kovaa vauhtia. Se tulee yhdistämään julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat yhteiselle alustalle. Kokonaisuus on valmis 2020 mutta luo profiili jo nyt!

Viestintävirasto
Viestintäviraston tehtävänä on varmistaa viestintäyhteyksien ja -palveluiden monipuolisuus, toimivuus ja turvallisuus sekä edistää tietoyhteiskunnan kehitystä. Viestintävirasto myöntää Internetin suomalaiset verkkotunnukset eli .fi-päätteet